Inspiratie groenten en fruit

Vernieuwende ideeën & verse ingrediënten

De aardappelen, groenten en fruit van Sous Fresh zijn een prachtige bron van culinaire inspiratie en onderscheiden zich door hun grote veelzijdigheid. Gezond, voedzaam, lekker én op oneindig veel manieren toe te passen. Met onze versproducten willen we uw creativiteit voeden en u inspireren tot avontuurlijke toepassingen en smaakcombinaties. Wij leveren u de verse ingrediënten waarmee u persoonlijke nuances aanbrengt in uw gerechten en compleet nieuwe recepten ontwikkelt. Zo dragen we bij aan een onvergetelijke gastronomische ervaring waarmee u zich onderscheidt bij uw gasten.

  • Recepten: we leveren niet alleen de beste groenten en fruit, we bezorgen u ook graag ideeën voor vernieuwende gerechten.

Verser, gezonder… lekkerder!

Er is een toenemende vraag naar gezond en vers eten. Wij spelen daarop in met groenten en fruit van uitzonderlijke smaak, voedingswaarde en versheid. Vanzelfsprekend denken we graag met u mee over de toepassing van onze producten. Samen zorgen we ervoor dat u aan de wensen van uw klanten voldoet met prachtige groentebereidingen en uitgebalanceerde menu’s als inspiratiebron.