OVER
SOUS FRESH

Op het gebied van groenten en fruit is Sous Fresh dé service-provider voor groothandels- en foodservicebedrijven in Europa. We zijn de enige partner die u nodig heeft, van dagverse volumeproducten (AROMA) tot exotische groenten en fruit (Discovered), van exclusieve kasgroenten (Eminent) tot unieke innovaties voor de gastronomie (Chefs Inspiration). Sous Fresh brengt een totaalassortiment met al deze merken en meer voor u samen.

aroma volumeproducten

Aroma

Discovered

Eminent

Chefs Inspiration

MISSIE

Met onze producten en diensten leveren wij een belangrijke bijdrage aan de gastronomische versbeleving voor de klanten van onze klanten. We bieden een versassortiment dat precies aansluit op de behoefte van de professionele kok en hem tegelijkertijd prikkelt en uitdaagt om gerechten te bereiden met groenten in de hoofdrol.

VISIE

Wij geloven in een groeiend aandeel groenten en fruit op het bord. In onze visie is de ideale balans 80% groenten en/of fruit, 20% vis en/of vlees.

MEERWAARDE

ASSORTIMENT

DIENSTVERLENING

SOUS FRESH LOGISTICS

ASSORTIMENT

Volume én specialities komen samen

Met de kortste keten en het grootste assortiment als basis, voegen we waarde toe voor u en uw eindklanten. Om te beginnen leveren we maatwerk, zowel grote volumes als samengestelde pallets. Een hele pallet eersteklas volumeproducten, 40 dozen exoten, 10 dozen premium tomaten, 3 doosjes wildkruidmix van Chefs Inspiration? Dat is voor ons business as usual. Vandaag besteld, morgen in huis. Zo bieden we u bestelgemak en één constant kwaliteitsniveau. We zijn de service-provider die u totaal ontzorgt.

Direct inkopen bij de bron?
We zíjn de bron

We kopen niet alleen rechtstreeks in bij de bron, veel telers zijn zélf onderdeel van Best Fresh. Het assortiment van de Best Fresh merken AROMA, Discovered, Eminent en Chefs Inspiration bestaat dus voor een groot deel uit eigen teelt. Zo leveren we u direct vanaf land of kas en waarborgen we de kwaliteit en oorsprong van onze groenten en fruit. Dat is extra bijzonder, omdat we ruim 1.500(!) producten dagvers leveren. Naast eigen telers hebben we zelfs de ontwikkeling en productie van een groot aantal zaden in eigen huis.

peen-purple-haze-vrij

DIENSTVERLENING

Alles voor de professionele kok

De meerwaarde van Sous Fresh zit niet alleen in teelt en logistiek. We kijken juist over de hele keten heen en stemmen onze complete dienstverlening en assortiment af op de wensen van professionele koks. Dat geldt zowel voor de verpakking als de kwaliteit en leversnelheid. Onder ons eigen gastromerk Chefs Inspiration bundelen we het breedste assortiment specialities van alle telers in Nederland. Van vergeten groenten tot babygroenten, van kruiden tot eetbare bloemen. Zo zijn we echt de rechterhand in de keuken op het gebied van groenten en fruit.

eetbare-bloemen-vrij

Volledige ondersteuning in sales en marketing

Samen kijken we hoe u uw groenten- en fruitassortiment nog beter kunnen afstemmen op uw afnemers. Ook hier leggen we de focus op de professionele keuken. Met (online) sales materiaal maken we van uw verkopers echte groenten- en fruitspecialisten, door ze te inspireren en te leren in toepassingen te denken. Zoekt u een product dat we niet standaard leveren, dan nemen we die alsnog op in ons assortiment. Zo leveren we altijd de producten, informatie en inspiratie die u nodig heeft.

SF-logistics-blok-v3-800px

SOUS FRESH LOGISTICS

Sous Fresh Logistics, ons dochterbedrijf, gaat verder dan alleen het beheren van onze logistieke processen; het fungeert tevens als logistieke portal naar de Foodservice-sector. Niet alleen nemen ze de volledige distributie van verse groenten en fruit voor hun rekening, maar ze zijn ook de drijvende kracht achter de logistieke stroom van gekoelde convenience producten naar Foodservice-bedrijven. Hierdoor kunt u moeiteloos uw assortiment aan verse producten uitbreiden. Sous Fresh Logistics biedt opslagfaciliteiten en transporteert uw goederen door verschillende koelzones, wat resulteert in een efficiënte logistieke keten. De combinatie van diverse volumes en koelzones verzekert u van optimale service en beheersbaarheid van de kosten. Klik hier als u meer wilt weten over deze dienstverlening of maak direct een afspraak.

BEST FRESH

Sous Fresh is onderdeel van Best Fresh: een toonaangevende familie van bedrijven met een passie voor groenten en fruit. Samen zijn we een collectief van gedreven specialisten en betrouwbare merken.

Best Fresh bundelt de kennis en ervaring van gespecialiseerde ondernemingen door de hele keten. Van zaadontwikkeling en teelt tot product- en marktspecialisten én experts in verpakken en logistieke dienstverlening. Samen staan we voor verse groenten en fruit die met de grootste zorg worden verbouwd, vervoerd, verpakt, verkocht en bereid.

Samen komen we verder

Met welke specialist u ook zaken doet, u mag rekenen op de kennis en ervaring van de hele groep. Dat is de kracht van onze samenwerking. Ieder afzonderlijke onderneming hanteert dezelfde hoge kwaliteitsstandaard en duurzaamheidsambities. Zo inspireren we elkaar en alle overige spelers in de keten om te blijven vernieuwen en verbeteren met aandacht voor mens en planeet.

Wij willen al onze partners in die keten duurzame waarde bieden. Daarom stellen wij strikte eisen aan onze leveranciers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, sociale standaarden en milieu. We kiezen bewust voor aanvullende keurmerken, zoals voor biologische en sociaal gecertificeerde producten. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid over de goederen die wij leveren.

Contact

Sous Fresh
Venrayseweg 122a
5928 RH Venlo
Nederland
T: +31 (0)174 479 700
E: info@sousfresh.com

© 2024 Sous Fresh bv