INSPIRATIE
VOOR CHEFS

Wij streven ernaar onze klanten te ontzorgen op het gebied van verse groenten en fruit, zodat zij hun klanten -professionele chefs- in al hun behoeften kunnen voorzien. De toekomst zien wij als steeds natuurlijker en plantaardiger, en hier dragen wij graag aan bij door ons assortiment voortdurend te blijven ontwikkelen en onze service uit te breiden. Groenten en fruit als aanjagers van culinaire creativiteit? Absoluut! Onze complete service is ontworpen om aan de wensen van de professionele chef te voldoen, van dienstverlening en verpakking tot ons eigen gastro merk Chefs Inspiration.

Met ons merk Chefs Inspiration dagen wij chef-koks uit culinaire grenzen te verkennen en maximale creativiteit te ontketenen met groenten en fruit. Inspirerende tools en sessies leiden hen weg van standaard vegetarische gerechten naar unieke creaties. Groenten en fruit zijn niet alleen smaakmakers, maar ook eyecatchers op het bord. Het merk vertegenwoordigt onze passie om op alle mogelijke manieren een verleidelijke verse ervaring in groenten en fruit aan te bieden, waarmee je gasten kunt blijven verrassen.

INSPIRATION
BOX

De Inspiration Box stelt onze klanten in staat om hun eigen klanten te inspireren en aan te moedigen om het maximale uit groenten en fruit te halen. De box bevat 6 innovatieve groente- en fruitsoorten die minimaal 3 maanden verkrijgbaar zijn na de lancering. De Inspiration Box fungeert als een tool om chefs te stimuleren om meer met groenten en fruit te experimenteren, en dient als impuls voor culinaire creativiteit. Naast de 6 innovatieve producten bevat de Inspiration Box een brochure met productinformatie, bereidingstips en inspirerende recepten. We brengen de Inspiration Box 4 keer per jaar uit en deze is exclusief verkrijgbaar voor onze klanten.

vrijstaande-inspiration-box

Contact

Sous Fresh
Venrayseweg 122a
5928 RH Venlo
Nederland
T: +31 (0)174 479 700
E: info@sousfresh.com

© 2024 Sous Fresh bv