KWALITEIT

Alleen het beste

Van grond tot klant
Onze producten zijn continue van de hoogste kwaliteit gedurende het seizoen. Dit komt mede door onze just-in-time supply chain. Door de productieketen van grond tot klant zo kort mogelijk te houden zijn de producten van gegarandeerde kwaliteit en is er optimale controle. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze processen om producten in de meest optimale conditie bij onze klant te leveren.

De supply chain voor niche grondstoffen is hier een mooi voorbeeld van. Een combinatie van optimalisatie in de supply chain en hechte samenwerking met onze partner. Zo leveren we hoogwaardig gesneden fruit aan de verwerkende industrie en retail georiënteerde groothandelaren. Gegarandeerde optimale versheid, maximale houdbaarheid en jaarrond leverbaar.

Kwaliteit

Alleen de beste kwaliteit groente en fruit verlaten Sous Fresh richting u als klant. Denk hierbij aan strikte basiseigenschappen van onze versproducten in combinatie met klantspecifieke wensen omtrent kleur, smaak en verpakking. Middels intensief contact met onze partners, telers en leveranciers en een consequente keuring bij binnenkomst maken wij de gewenste kwaliteit waar.

Voedselveiligheid

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle voorwaarden voor belangrijke certificeringen ten aanzien van voedselveiligheid. Hierover maken we strikte afspraken met onze leveranciers en partners. Ook de toename van mensen met een voedselallergie nemen we serieus. Waar nodig, zijn onze producten voorzien van betrouwbare en volledige allergeneninformatie. Daarmee voldoen we ruimschoots aan de wettelijke eisen.

Certificeringen

Sous Fresh is in het bezit van o.a. de volgende certificeringen om aan uw en onze kwaliteitseisen en voedselveiligheid te voldoen. Klik op de logo’s voor de certificaten!