BEST FRESH

BEST FRESH

A leading family of specialists

Sous Fresh maakt onderdeel uit van Best Fresh, een moderne internationale bedrijvengroep die niet alleen uit trotse handelaars in verse groenten en fruit bestaat, maar ook uit gespecialiseerde merken, eigen teeltbedrijven én logistieke dienstverleners.

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het grootste tuinbouwgebied van Nederland: Westland. Sinds de oprichting van het eerste handelshuis in 1928 door een pionier uit de Valstar-familie is de onderneming enorm gegroeid. Toch is Best Fresh nog altijd een echt familiebedrijf. Een bedrijf waar zorg voor mens en samenleving belangrijke waarden zijn, waar directie en medewerkers elkaar bij de voornaam kennen, waar iedereen de ruimte krijgt vernieuwende plannen uit te voeren én waar betrouwbare kwaliteit een dagelijkse vanzelfsprekendheid is.

Kwaliteit en diversiteit
Bij gezond en smaakvol eten horen nou eenmaal verse groenten en fruit. Bij de Best Fresh-familie worden deze producten elke dag met de grootste zorg verbouwd, verpakt, vermarkt en vervoerd onder naamvoering van zes zelfstandige specialistische bedrijven: Valstar, Fruit World, Eminent, Bioworld, Sous Fresh en Yex. Samen kunnen we aan elke vraag uit de markt voldoen: van biologisch verbouwde groenten en klassiekers uit eigen kas tot culinaire concepten voor professionele koks en onverwachte verrassingen van exotische bodem.

Innovatie en duurzaamheid
Terwijl de afzonderlijke bedrijven en merken zich volledig toeleggen op het uitblinken in hun eigen specialisme, zorgen we bij Best Fresh voor de voorwaarden om dat mogelijk te maken. Steeds gericht op een duurzame toekomst experimenteren we met nieuwe manieren om milieuvriendelijker en inclusiever te werken. We verdiepen ons in de laatste technologische toepassingen die toegevoegde waarde kunnen bieden aan klanten én leveranciers. En we brengen een breed scala aan kennis en kunde samen om tot nieuwe antwoorden op ontwikkelingen in de markt te komen.

Het lef om elke dag te inspireren
Bij Best Fresh stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf te halen. We willen onze leveranciers en klanten blijvend inspireren en verrassen, zodat zij op hun beurt óók kunnen excelleren. We hebben het lef voorop te lopen in de markt en toonaangevend te zijn in heel Noord-Europa. Daarbij past in onze ogen de eerbied voor de oorsprong van elk product én een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor mens, samenleving en planeet. Door onze voortdurende nieuwsgierigheid naar innovatie in de hele keten ‘van bodem tot bord’ dragen we bij aan een gezond en smaakvol leven voor iedereen. Daar zetten we elke dag onvermoeibaar onze schouders onder.