SOUS FRESH

SOUS FRESH

Een nieuwe standaard in groenten en fruit

Om mee te kunnen bewegen met de dynamiek van de markt is een efficiente supply chain essentieel. De versketen heeft te maken met een aantal zeer specifieke kenmerken zoals houdbaarheid, voorraden en onzekerheden met betrekking tot seizoens- en weersinvloeden. Onze supply chain is zo ingericht dat we snel kunnen reageren op de vraag en het aanbod van de markt.

Door de keten van grond tot klant zo kort mogelijk te houden zijn we het verst in alle vers. Onze producten zijn van gegarandeerde kwaliteit en is er optimale controle. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze processen om producten in de meest optimale conditie bij onze klant te leveren.

De just-in-time supply chain voor niche grondstoffen is hier een mooi voorbeeld van. Een combinatie van optimalisatie in de supply chain en een hechte samenwerking met onze teler. Zo leveren we hoogwaardig gesneden fruit aan de verwerkende industrie en retail georiënteerde groothandelaren. Gegarandeerde optimale versheid, maximale houdbaarheid en jaarrond leverbaar.

Eigen import
Dankzij eigen import en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde key-suppliers en key-partners houden we maximale grip op de kwaliteit van onze producten. We werken bij sommige producten zonder tussenhandel en kopen onze groenten en fruit dus rechtstreeks in bij de teler. Het geeft ons de mogelijkheid om u jaarrond de perfecte prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

De productspecialisten van Sous Fresh werken dagelijks intensief samen met gepassioneerde en hoogwaardige telers en leveranciers in binnen- en buitenland. De gehele keten in beeld is essentieel voor ons, net als een optimale relatie met de bron. Op deze manier zijn dagverse producten gegarandeerd van de best verkrijgbare kwaliteit, voldoen aan eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en zijn van goede beschikbaarheid gedurende het seizoen.

Samenwerking
Voor de uitbreiding en optimalisatie van ons totaalassortiment zoeken wij continu nieuwe samenwerkingen. Zie jij als teler of leverancier een samenwerking voor je met Sous Fresh? Neem dan contact met ons op via +31 (0)174 479 700 of mail naar purchase@sousfresh.com.