INNOVATIE

INNOVATIE

Een nieuwe standaard in groenten en fruit

Innovatie is de rode draad binnen Sous Fresh. Wij motiveren onze telers en leveranciers dan ook om continue te blijven innoveren. Het ontwikkelen van nieuwe rassen, het telen van oude onbekende soorten maar ook innovatie op het gebied van (vers)concepten.

Wij staan voor samen innoveren, elkaar versterken. Door deze samenwerking zijn de mogelijkheden op het gebied van innovatie eindeloos. Samen meerwaarde creëren door behoeften van eindgebruikers om te zetten in (vers)concepten. Eerdere concepten zoals gefermenteerde groenten en Sous Vide zijn hét voorbeeld van een krachtige samenwerking.

We bieden vooruitstrevende leveranciers tevens een podium om hun innovatieve groente en/of fruit rechtstreeks te testen binnen de gastronomie. Dit doen we doormiddel van de maandelijkse Sous Fresh Chefs Inspiration Box. Naast 5 Chefs Inspiration producten verschijnt er iedere maand 1 innovatief product in de box. Zo introduceren we nieuwe innovaties bij onze klant en in de professionele keuken. Om vervolgens toe te voegen in het eigen gastro-merk Sous Fresh “Chefs Inspiration.

Ben je de gepassioneerde teler met speciale producten of zit u vol inspiratie op het gebied van conceptontwikkeling in de gastronomie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)174 479 700 of mail naar purchase@sousfresh.com.