Meewerkend Voorman Logistiek

Meewerkend Voorman Logistiek

Ben jij een aanpakker en werk je graag in teamverband? Hou je van afwisseling? En motiveer je graag anderen met jouw visie het elke dag beter te doen? Ben je op zoek naar een werkomgeving die continue in beweging is en waar bedrijfsgroei en persoonlijke groei hand in hand gaan? Hou je van dynamiek en voel je je thuis in een logistieke omgeving?

Ter uitbreiding van ons Warehouse-Team, zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Voorman Logistiek

Ons Warehouse-Team bestaat uit ca. 30 medewerkers die dagelijks zorg dragen voor het samenstellen en verzend gereed maken van uit te leveren orders. De werkzaamheden worden uitgevoerd door verschillende teams. Voor een van deze teams zoeken we een enthousiaste en gedreven voorman. Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en het geven van aanwijzingen en instructies binnen jouw team. Bij Sous Fresh is elke dag anders maar met hetzelfde doel: orders tijdig en volgens afspraak verladen.

Daarnaast hou je toezicht op naleving van de voorschriften (kwaliteit en arbeidsveiligheid). Je werkt nauw samen met de Logisitiek Manager waaraan je tevens verslag uitbrengt. Kortom, een dynamische functie met veel vrijheid en korte lijnen.

Gevraagde kennis en ervaring:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met of kennis van groenten en fruit
 • Heftruckcertificaat is een pré

Gevraagde competenties:

 • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent besluitvaardig en werkt zelfstandig
 • Je weet je hoofd koel te houden in hectische omstandigheden

Wat bieden wij:

Bij Sous Fresh werk je dagelijks met de allermooiste groenten en fruit. Van dagverse volumeproducten tot exotische groenten en fruit, van exclusieve kasgroenten tot unieke innovaties voor de gastronomie. Passie voor versbeleving en creativiteit komen samen in een hecht team waarbinnen we het beste in elkaar naar boven halen. Wij bieden je een uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een bedrijf waar je alle ruimte krijgt voor eigen initiatief en kunt rekenen op je collega’s.

 • Een jaarcontract (38 uur per week);
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring samen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf;
 • Elke maand een box met onze eigen, verse groenten en fruit.

Er kan zoveel meer met groenten en fruit!
Op het gebied van verse groenten en fruit is Sous Fresh dé serviceprovider van groothandels- en foodservicebedrijven. Wij geloven in een groeiend aandeel groenten en fruit op het bord. In onze visie is de ideale balans 80% groenten en fruit en 20% vis of vlees. De toenemende vraag naar plantaardig eten vraagt om een breed assortiment en een zo kort mogelijke keten. We willen een zo vers mogelijk product voor een goede prijs. Groenten en fruit als aanjagers van culinaire creativiteit. De wereld vraagt erom en wij dragen daar graag aan bij.

Sous Fresh is onderdeel van Best Fresh: een toonaangevende familie van bedrijven met een passie voor groenten en fruit. Samen zijn we een collectief van gedreven specialisten en betrouwbare merken. Best Fresh bundelt de kennis en ervaring van gespecialiseerde ondernemingen door de hele keten. Van zaadontwikkeling en teelt tot product- en marktspecialisten én experts in verpakken en logistieke dienstverlening. Samen staan we voor verse groenten en fruit die met de grootste zorg worden verbouwd, vervoerd, verpakt, verkocht en bereid.

Reageren:

Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Danny van Katwijk, Manager Logistiek, via 0174 479 728. Om te solliciteren kun je jouw CV en een korte motivatie toesturen naar personeelszaken@sousfresh.com. Meer informatie over ons bedrijf is te lezen op: www.sousfresh.com.

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vragen?
Bel Danny van Katwijk
0174 479 728.

 • Geplaatst: 8 juli
 • Sluit: 19 augustus
 • Aantal uren: in overleg
 • Salaris: in overleg

Solliciteer nu!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Upload hier je cv