GROENTE- & FRUIT GROOTHANDELSMARKTEN

GROENTE- & FRUIT GROOTHANDELSMARKTEN

Dé servicepartner en leverancier voor groente- & fruit groothandelsmarkten

  • Dé strategische AGF-partner voor gastronomische leveranciers
  • Dagelijks directe inkoop aan de bron en bij een aantal key-suppliers
  • Eigen teelt van innovatieve producten in samenwerking met zusterbedrijven
  • Een exclusief gastromerk speciaal voor de professionele keuken
  • Marktkennis en gedegen productspecialisten
  • Totaalassortiment waarin kwaliteit, prijs en innovatie samenkomen
  • Innovatieve vers-concepten vertaald vanuit trends en ontwikkelingen
  • Sterk in seizoensproducten
  • Transport met eigen vrachtwagens

Elke dag verse zakenkansen
Op het gebied van groenten en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van groente- en fruit groothandelsmarkten. Jaarrond én in seizoenen voorzien we u van versproducten van constante kwaliteit. En dat alles met eigen transport. Altijd op tijd, perfect vers en tegen uiterst competitieve prijzen. Dankzij onze dagelijks directe inkoop aan de bron en bij een aantal key-suppliers lokaal en wereldwijd houden we maximale grip op de kwaliteit, prijs en continuïteit. Wij beschikken daarnaast over eigen teelt van innovatieve producten in samenwerking met zusterbedrijven. Voor u betekent dat: betrouwbare levering in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes. Kortom, de verspartner voor groente- en fruit groothandelsmarkten.

Gastronomische inspiratie
Onze passie is om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden. Dit begint bij ons betrouwbare basisassortiment en exclusieve gastromerk Sous Fresh Chefs Inspiration. De gastronomie vraagt meer dan alleen de mooiste groenten en fruit. Meerwaarde waar we graag samen met u invulling aan geven. We helpen u om continue in te spelen op trends en ontwikkelingen. Met innovatieve producten, nieuwe smaken en innovatieve versconcepten geeft u úw klanten de ingrediënten in handen voor steeds weer nieuwe gerechten en toepassingen. Zo blijft u verrassen, prikkelen en inspireren. Er kan zoveel meer met groenten en fruit!

Sterke merken, culinaire inspiratie
Met ons exclusieve gastro-merk Sous Fresh “Chefs Inspiration” en de overige huismerken Aroma, Eminent en Discovered bieden we u een hoogwaardig totaalassortiment. Van hoogwaardige volumeproducten tot aan smaakvolle exoten, unieke gastro producten én versconcepten.

Wilt u meer weten over Sous Fresh, onze meerwaarde en wat we voor uw als groente- en fruit groothandelsmarkt kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.