FOODSERVICE

FOODSERVICE

Dé servicepartner en leverancier voor foodservice

  • Dé strategische AGF-partner voor gastronomisch leveranciers
  • Dagelijks directe inkoop aan de bron en bij een aantal key-suppliers
  • Een exclusief gastromerk speciaal voor de professionele keuken
  • Marktkennis en gedegen productspecialisten
  • Totaalassortiment waarin kwaliteit, prijs en innovatie samenkomen
  • De rechterhand van de professionele keuken
  • Innovatieve vers-concepten vertaald vanuit trends en ontwikkelingen

Elke dag verse zakenkansen
Op het gebied van groenten en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van foodservicebedrijven. Jaarrond voorzien we u van versproducten van constante kwaliteit. Altijd op tijd, perfect vers en tegen uiterst competitieve prijzen. Dankzij onze dagelijks directe inkoop aan de bron en bij een aantal key-suppliers lokaal en wereldwijd houden we maximale grip op de kwaliteit, prijs en continuïteit. Voor u betekent dat: betrouwbare levering in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes. Kortom, dé AGF-partner voor gastronomische leveranciers.

Gastronomische inspiratie
Onze passie is om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden. Dit begint bij ons betrouwbare basisassortiment en exclusieve gastromerk Sous Fresh Chefs Inspiration. Uw klant, de professionele keuken, vraagt meer dan alleen de mooiste groenten en fruit. Meerwaarde waar we graag samen met u invulling aan geven. We helpen u om continu in te spelen op trends en ontwikkelingen. Met innovatieve producten, nieuwe smaken en innovatieve versconcepten geeft u úw klanten de ingrediënten in handen voor steeds weer nieuwe gerechten en toepassingen. Zo blijft u verrassen, prikkelen en inspireren. Er kan zoveel meer met groenten en fruit!

Sterke merken, culinaire inspiratie
Met ons unieke gastro-merk Sous Fresh “Chefs Inspiration” en de overige huismerken Aroma, Eminent en Discovered bieden we u een hoogwaardig totaalassortiment. Van hoogwaardige volumeproducten tot aan smaakvolle exoten, unieke gastro producten én versconcepten.

Uw strategisch partner
Heeft u zelf nog weinig kennis van groenten en fruit? Dan vindt u in Sous Fresh de strategische kennispartner voor uw assortimentsverbreding. We leveren niet alleen de AGF-producten die u nodig heeft, maar ook de expertise ten aanzien van doorlooptijd, houdbaarheid, opslag en verwerking. Wilt u meer weten over Sous Fresh, onze meerwaarde en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)174 479 700 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.