PROFESSIONELE KEUKEN

PROFESSIONELE KEUKEN

Dé rechterhand in de professionele keuken

  • Dé rechterhand in de professionele keuken
  • Jouw kennis- en inspiratiepartner binnen de wereld van groente en fruit
  • Een hoogwaardig en innovatief totaalassortiment
  • Een exclusief gastro-merk afgestemd op jouw wensen als chef-kok
  • Versconcepten vertaald vanuit trends en ontwikkelingen

Elke dag verse en inspirerende ideeën voor jou als chef
Sous Fresh inspireert klanten met de beste groente, fruit en versconcepten zodat zij chefs in al hun behoeften kunnen voorzien. Chefs die niet alleen zeker willen zijn van constante kwaliteit, maar alles willen halen uit groenten en fruit. We delen jouw passie voor vers! Wij laten jou werken met de allerbeste versproducten en blijven continue verrassen en inspireren. Sous Fresh is jouw rechterhand in de keuken op het gebied van dagverse inspiratie, innoverende concepten en groenten en fruit van topkwaliteit.

We helpen jou om smaakmakend te zijn
Onze complete service is gemaakt om de wensen van de professionele chef te vervullen. Van dienstverlening tot verpakking, van concepten tot aan ons eigen gastro merk Sous Fresh Chefs Inspiration. Ons doel is enerzijds om te ontzorgen in de keuken en anderzijds uit te dagen en te inspireren.

Al onze groente en fruit komt dagelijks direct van de bron, zo waarborgen wij de constante hoge kwaliteit en goede verkrijgbaarheid. Ons eigen gastro-merk Sous Fresh Chefs Inspiration is een geheel eigen assortiment van bijzondere, innovatieve producten en versconcepten. Een uniek aanbod dat voor chefs een wereld van inspiratie en gemak opent. Het merk vertegenwoordigt onze passie om op alle mogelijke manieren een verleidelijke verse ervaring in groenten en fruit aan te bieden waarmee je klanten kunt blijven verrassen.

Wij weten wat er gebeurt in de keuken, zo helpen we je in te spelen op trends en ontwikkelingen in de gastronomie. We zijn continue bezig met conceptontwikkeling, waarmee we onder andere ontzien in jouw mise en place. Neem bijvoorbeeld onze gefermenteerde groenten en Sous Vide. Versconcepten die tijd besparen in de voorbereiding met behoudt van optimale versbeleving, smaak en kwaliteit.

Laat je inspireren om te experimenteren
Niet alleen ons unieke assortiment daagt jou uit om te experimenten. Iedere maand brengen we de Inspiration Box uit. De box is gevuld met 1 innovatief product en 5 Chefs Inspiration producten om eindeloos te experimenteren. Daarbij komt een bijbehorende brochure vol recepturen, productinformatie en toepassingen. Verras met smaakmakende creaties en producten van de best mogelijke kwaliteit. Er is namelijk nog zo veel te ontdekken!

Online culinair platform
Ook online inspireren we met groenten en fruit. Laat je inspireren op Sous Fresh Chefs Inspiration door recepturen van jouw collega’s, productinformatie en bereidingen. Heb je een interessant en smaakmakend recept op basis van groenten en fruit? Laat het ons weten, we delen het graag! Kijk ook eens op onze Instagram pagina, foto’s zeggen meer dan duizend woorden.