Discovered-logo-website
Discovered-logo-website

Discovered: exotische groente en fruit van consistente kwaliteit

Exotische groenten en fruit. Afkomstig uit alle hoeken van de wereld, allemaal even vers, kleurrijk en smaakvol. Dat is Discovered! Van zoete aardappelen tot peulvruchten en van advocado’s tot mango’s. Door onze eigen farms kunnen we optimale zekerheid bieden op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid. 

 

Consistente kwaliteit

De gastronomie kent allang geen grenzen meer. Juist de combinatie van lokale producten met ingrediënten van ver weg, maakt de fusion keuken zo spannend. Alleen: hoe zorg je ervoor dat alles van dezelfde consistente kwaliteit is?

Met Discovered dus. Onze trotse boeren willen maar één ding: ze willen dat zoveel mogelijk mensen van hun producten genieten die zij met zoveel passie telen.

 

Teelt, transport en innovatie

Discovered biedt onder meer een uitgekiend ‘ready to eat’ assortiment van advocado’s en mango’s. Ze zijn precies rijp genoeg en klaar voor verdere verwerking. Het is een voorbeeld van de wijze waarop Discovered teelt, transport en innovatie inzet om de professionele keuken van perfecte service te voorzien.