CHEFS INSPIRATION

CHEFS INSPIRATION

Het gastro-merk Chefs Inspiration

Chefs Inspiration is hét gastromerk van Sous Fresh. Een uitgebreid assortiment specialties, specifiek voor de professionele keuken. Van vergeten groenten tot babygroenten, van paddenstoelen tot eetbare bloemen. Verrassend anders, van hoge kwaliteit en met een uitstekende leversnelheid.

 

Gastronomische groenten en fruit

Chefs Inspiration biedt u een uniek assortiment van stuk voor stuk bijzondere, innoverende en vernieuwende producten volledig afgestemd op de wensen van professionele koks. Prachtige groenten en fruit, geoogst op het perfecte moment en geleverd met een zo kort mogelijke afstand van plant tot klant.

Van specialisten, voor fijnproevers

Achter Chefs Inspiration zit een fijnmazig netwerk van specialistische telers. We brengen alle producten samen onder één merk. Zo bieden we altijd meer en blijven we keer op keer verrassen. Naast gewone basilicum, leveren wij ook rode basilicum, citroenbasilicum en Thaise basilicum (en dan ook nog in handige hersluitbare gastroverpakking). Naast groene en rode kool, leveren wij ook zeekool en andere groenten uit de zee. De inspiratie stopt nooit! Al onze producten leveren we in kleinst mogelijke volumes, met de complimenten van Sous Fresh.

Inspiration Box: grenzen verleggen

Chef-koks prikkelen we graag om de mogelijkheden van groenten en fruit maximaal te benutten. Met de producten uit de Inspiration Box kun je eindeloos experimenteren en unieke creaties maken met plantaardige producten als smaakmakers en eyecatchers op het bord. De Inspiration Box bevat 6 innovatieve groenten- en fruitsoorten, speciaal geselecteerd voor de professionele chef. De Inspiration Box is dé tool waarmee wij onze klanten in staat stellen om hun eigen klanten te inspireren en aan te moedigen om het maximale uit groenten en fruit te halen.

De Inspiration Box is exclusief voor klanten van Sous Fresh en verschijnt minimaal 2x per jaar. Vraag ons sales team naar de mogelijkheden.

Als het echt bijzonder moet zijn: Chefs Inspiration