Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internorga Hamburg 13 – 17 maart

13 maart 2020 - 17 maart 2020

Ga voor comfort en gemak

 

Het gehele jaar voorzien wij onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van kwalitatief hoogwaardig groenten en fruit, innovatie en inspiratie. Samen leveren wij de beste groenten en fruit aan onze eindklant, de professionele keuken, altijd op tijd en super vers. Wij denken mee met onze klanten en spelen in op de marktontwikkelingen, vandaar dat we ons ditmaal focussen op comfort en gemak.

 

Sous Fresh Chefs Inspiration
Sous Fresh Chefs Inspiration is hèt gastromerk dat staat voor onze passie om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving met groenten en fruit te bieden. Het geheel eigen assortiment van Chefs Inspiration bestaat uit een uniek en groeiend aanbod van groenten en fruit met bijzondere en innovatieve producten.

 

Focussen op waar het echt om gaat
Keukens, professioneel, groot of klein, hebben het niet altijd even makkelijk. Tijd is kostbaar, en juist tijd is iets waarvan tegenwoordig vaak te weinig is in de gastronomie. Maar ook met minder tijd wilt de keuken smaakvolle gerechten serveren met hoogwaardige producten.

Sous Fresh wilt dat zij zich weer kunnen focussen op waar het echt om gaat, hun inspirerende creaties. Maar zonder zich druk te hoeven maken over tijd en kosten. Dit samen resulteert in het nieuw concept waarbij we de keuken ontzien van voorbereiding; Sous Vide. Deze vacuüm verpakte groenten verwarmen op lage en constante temperatuur in een waterbad wat resulteert in een langzame en gelijkmatige garing, en dit zonder verlies van smaak of voedingswaarden. De kok hoeft de producten alleen nog naar smaak af te maken en te verwerken in hun eigen gerechten. Gun uzelf comfort en gemak, het is al druk genoeg.

 

Sous Vide is voor iedereen, de professionele gastronomie of een grootkeuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Tijdens de Internorga 2019 laten wij u graag kennis maken met Sous Vide. Schuif gezellig aan tijdens onze live cooking en proef de mogelijkheden.

 

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten tijdens de Internorga 2019 in Hamburg van 15 t/m 19 maart. Wij zijn te vinden in hal B3.0G bij stand 211.

Gegevens

Begin:
13 maart 2020
Einde:
17 maart 2020
Evenement Tags:
Site:
https://www.internorga.de

Locatie

Hamburg Messe und Congress GmbH
Messeplatz 1
Hamburg, 20357 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon
+49 40 3569-0
Bekijk de site van Locatie