Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fruit Logistica 5 – 7 februari

5 februari 2020 - 7 februari 2020

Bewegen om te innoveren 

Het gehele jaar voorzien wij onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van kwalitatief hoogwaardig groenten en fruit, innovatie en inspiratie. Samen leveren wij de beste groenten en fruit aan onze eindklant, de professionele keuken, altijd op tijd en super vers. Vanuit die basis bewegen wij verder, we blijven meedenken met onze klanten en spelen in op de marktontwikkelingen.

Sous Fresh Chefs Inspiration

Sous Fresh Chefs Inspiration is hèt gastromerk dat staat voor onze passie om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving met groenten en fruit te bieden. Het geheel eigen assortiment van Chefs Inspiration bestaat uit een uniek en groeiend aanbod van groenten en fruit met bijzondere en innovatieve producten.

Nieuw in het assortiment

Tijdens de Fruit Logistica 2019 presenteren wij ons nieuwste versconcepten. Met het eerste innoverend concept spelen we in op de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van de professionele keuken. Een assortiment vol directe tijd,- en kostenbesparende producten, zonder verlies van smaak of voedingswaarden. We ontzien de koks en keukens in de voorbereiding zodat de focus meer ligt op datgene waar het echt om gaat, hun inspirerende creaties. 

Maar we blijven bewegen en hebben tevens nog een tweede concept ontwikkelt. Met deze nieuwe ontwikkeling bieden we doormiddel van voorbereid product, verwerkingsgemak voor foodservice bedrijven en verwerkende industrie. Kwaliteit zoals u van ons gewend bent maar in een andere verpakking. 

Benieuwd? Ontdek en beweeg mee op de Fruit Logistica 2019 in Berlijn van 6 tot 8 februari. Wij ontmoeten u graag in hal 3.2 bij stand B-28. 

Gegevens

Begin:
5 februari 2020
Einde:
7 februari 2020
Site:
https://www.fruitlogistica.com/

Locatie

Messe Berlin GmbH
Messedamm 22
Berlin, D-14055 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon
+49(0)30/3038-0
Bekijk de site van Locatie