PROFIKÜCHE

Profiküche

Ein neuer Standard für Obst und Gemüse

  • Dé rechterhand in de professionele keuken
  • Jouw kennis- en inspiratiepartner binnen de wereld van groente en fruit
  • Een hoogwaardig en innovatief totaalassortiment
  • Een eigen gastro-merk afgestemd op jouw wensen als chef-kok
  • Versconcepten vertaald vanuit trends en ontwikkelingen

Elke dag verse ideeën voor jou als chef-kok
Stel je eens voor: altijd werken met de allerbeste verse ingrediënten en steeds opnieuw verrast worden door alweer een nieuwe versbeleving, smaakvariatie of gastronomische toepassing? Maak kennis met Sous Fresh: jouw rechterhand in de keuken op het gebied van dagverse inspiratie, groenten en fruit en versconcepten van topkwaliteit.

We helpen jou om smaakmakend te zijn
Sous Fresh is de perfecte partner voor chef-koks die niet alleen zeker willen zijn van constante kwaliteit, maar alles willen halen uit groenten en fruit. We delen jouw passie voor vers! Voor jou zijn we altijd op zoek naar unieke, nieuwe producten en we denken met jou mee over manieren om ze toe te passen. We zijn nadrukkelijk niet alleen leverancier, maar ook de kennispartner die jou voorziet van productinformatie en tips over bereidingswijzen.

We reiken je steeds weer ideeën en concepten, groenten en fruit aan om jouw fantasie te prikkelen en jouw creativiteit aan te wakkeren. Wij zorgen ervoor dat je inspeelt op de laatste trends of nog beter: steeds als een van de eerste met de nieuwste smaaksensaties komt.

Maar ook helpen we je te focussen op dat wat werkelijk belangrijk is.. een hoogwaardig en gezond gerecht te presenteren aan je gasten met minimale inzet. Ons Sous Vide concept is daar een uitstekend voorbeeld van.

Volledige grip op kwaliteit
Onze grote kracht is de dagelijkse directe inkoop bij een aantal key-suppliers lokaal en wereldwijd. Hierdoor bieden we je het hele jaar door dezelfde, constante kwaliteit. Klaar om gebruikt te worden in jouw gerechten.

Groot verwerkingsgemak
Ons complete dienstverlening is afgestemd op jouw wensen als chef-kok. Zoals ons unieke gastro-merk Sous Fresh “Chefs Inspiration”. Een geheel eigen assortiment van bijzondere en innovatieve producten.

De verpakking is, daar waar nodig, ontworpen met het oog op gebruiksgemak in de keuken. En om het jou nóg gemakkelijker te maken hebben we een aantal groenten alvast gewassen, bereid of zelfs voorgesneden. Dit (semi-)convencience assortiment is zorgvuldig samengesteld, zonder compromis op het gebied van smaak en versheid.

Wil je meer weten over Sous Fresh en wat we voor uw keuken kunnen betekenen? Bekijk ons assortiment of neem contact op wanneer je wilt weten bij welke gastronomische leverancier je onze producten kunt bestellen.