Elke dag verse zakenkansen

Op het gebied van groente en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van groothandels en foodservicebedrijven. Het jaarrond bieden we u versproducten van constante kwaliteit, altijd tegen uiterst competitieve prijzen. Dankzij onze eigen directe inkoop bij een aantal key-suppliers wereldwijd houden we maximale grip op de kwaliteit, prijs en continuïteit. Voor u betekent dat: betrouwbare levering in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes. Kortom, de partner voor AGF voor gastronomische leveranciers.

 

Gastronomische inspiratie

Uw klanten vragen meer dan alleen de mooiste groenten en fruit. Meerwaarde waar we graag samen met u invulling aan geven. We helpen u om continu in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Met innovatieve producten, nieuwe smaken en gastronomische concepten geeft u úw klanten de ingrediënten in handen voor steeds weer nieuwe gerechten en toepassingen. Er kan zoveel meer met groente en fruit! Het is onze passie om u naast ons betrouwbare basisassortiment op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden waarmee u blijft verrassen, prikkelen en inspireren.

 

Uw strategisch partner

Heeft u zelf nog weinig ervaring met groenten en fruit? Dan vindt u in Sous Fresh de strategische kennispartner bij uw assortimentsverbreding. We leveren niet alleen de AGF producten die u nodig heeft, maar ook de expertise ten aanzien van doorlooptijd, houdbaarheid, opslag en verwerking. Zo hebben we recentelijk diverse handelsbedrijven in vers (bijvoorbeeld vlees en vis) geholpen om met veel succes ook agf te gaan voeren.

Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor uw handelsbedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.