Elke dag verse ideeën

Stelt u zich eens voor: altijd werken met de allerbeste verse ingrediënten en steeds opnieuw verrast worden door alweer een nieuwe versbeleving, smaakvariatie of gastronomische toepassing? Maak kennis met Sous Fresh: uw rechterhand in de keuken op het gebied van dagverse inspiratie en groenten en fruit van topkwaliteit.

 

We helpen u om smaakmakend te zijn

Sous Fresh is de perfecte partner voor chef-koks die niet alleen zeker willen zijn van constante kwaliteit, maar alles willen halen uit groenten en fruit. We delen uw passie voor vers! Voor u zijn we altijd op zoek naar unieke, nieuwe producten en we denken met u mee over manieren om ze toe te passen. We zijn nadrukkelijk niet alleen leverancier, maar ook de kennispartner die u voorziet van productinformatie en tips over bereidingswijzen. Zoekt u een bijzondere groente of fruit die u nergens anders vindt? Met onze Stad & Land Service zoeken we net zo lang tot u er in uw keuken mee aan de slag kunt.

Zo reiken we u steeds weer ideeën en concepten, groenten en fruit aan om uw fantasie te prikkelen en uw creativiteit aan te wakkeren. Wij zorgen ervoor dat u inspeelt op de laatste trends of nog beter: steeds als een van de eerste met de nieuwste smaaksensaties komt.

 

Volledige grip op kwaliteit

Onze grote kracht is de eigen directe inkoop bij een aantal key-suppliers wereldwijd. Hierdoor bieden we u het hele jaar door dezelfde, constante kwaliteit. Altijd perfect op tijd geleverd in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes. Klaar om gebruikt te worden in uw gerechten.

 

Groot verwerkingsgemak

Ons complete dienstverlening is afgestemd op de wensen van chef-koks. Dat begint al met de verpakking, die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak in de keuken. Om het u nóg gemakkelijker te maken hebben we een aantal groenten alvast gewassen of zelfs voorgesneden. Dit semi-convencience assortiment is zorgvuldig samengesteld, zonder compromis op het gebied van smaak en versheid.

Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor uw keuken kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, we vertellen u graag bij welke versgroothandels u onze producten allemaal kunt bestellen.