Nog nooit was de Fruit Logistica zo belangrijk voor ons als dit jaar. Aan de vooravond van de beurs kwamen we met 40 klanten en 30 leveranciers samen in restaurant Balthazar in Berlijn. Tegen de achtergrond van een speciaal kookevent lanceerde Remco de Boer onze nieuwe naam: Sous Fresh. Remco: “We willen echt de rechterhand van de kok zijn op het gebied van groenten en fruit; met inspirerende producten, innovatieve ideeën en individuele service.”

Na de bekendmaking was het letterlijk tijd voor een kijkje in de keuken. Hier namen de Duitse tv-kok Holger Zurbrüggen en zijn team alle gasten mee in een gastronomische groentebeleving. Door hun levendige uitleg van de toegepaste bereidingswijzen was het een heerlijke en leerzame avond.

De volgende dag om 11:00 lanceerden we onze nieuwe naam en ons nieuwe merk op de beursvloer. Sous Fresh Chefs Inspiration biedt een geheel eigen assortiment van bijzondere, innovatieve en vernieuwende producten. Een uniek aanbod van groenten en fruit die invulling geven aan onze ambitie om voor de kok een wereld aan inspiratie te openen. Onder het genot van een glaasje prosecco en een hapje (gemaakt van gele biet!), maakten de standbezoekers kennis met het merk. Het bleef drie dagen buitengewoon druk op de stand, de reacties waren nog positiever dan verwacht. Een geweldige start van Sous Fresh en een duidelijke bevestiging dat er behoefte is aan een merk dat zich volledig richt op versbeleving van het hoogste niveau.

Vip event 5 Vip event 7 Vip event 6 Vip event 4 Vip event 3 Vip event 2 Vip event 1

Frutilogistica 3 Frutilogistica 4 Frutilogistica 2 Frutilogistica 1 Frutilogistica 5