Sous Fresh wordt exclusief leverancier van de bijzondere groenten van Hortus Vyvere. Een mooie samenwerking waarin krachten worden gebundeld.

Afgelopen week zijn Tjeerd Peeters van Hortus Vyvere en Remco de Boer van Sous Fresh een belangrijke samenwerking aangegaan.

Sous Fresh wordt exclusief distributeur van de bijzondere groenten die Tjeerd Peeters teelt binnen zijn bedrijf Hortus Vyvere.

Hortus Vyvere

Tjeerd Peeters is een toegewijde teler die zich al een aantal jaren geleden heeft toegelegd op een marktniche, die van bijzondere groenten zoals de red meat radish, aardperen en meirapen. Deze activiteiten vinden plaats op zijn velden in de omgeving van Maasbree, vlakbij Venlo.

Overeenkomst: bundeling van krachten

Tjeerd Peeters van Hortus VyvereDe bundeling van de krachten van beide organisaties is een bewuste keuze. Zoals Tjeerd Peeters aangeeft:  “ik kan me nu volledig gaan focussen op datgene wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt: het telen van bijzondere groentesoorten. Ik wil daarin innovatief blijven en vooral uitstekende kwaliteit leveren”.

Tot nu moest hij zich o.a. ook bezighouden met de logistiek en sales kant. “Die taken gaat Sous Fresh van mij overnemen”, aldus deze enthousiaste teler. “en dat geeft mij nu de ruimte om me volledig te richten op de telerskant van mijn vak”.

Voor de bestaande klanten van Hortus Vyvere betekent dit in de dagelijkse gang van zaken dat zij contact zullen hebben met de sales-organisatie van Sous Fresh en wat logistiek betreft de producten kunnen halen bij Sous Fresh in Venlo. Met het voordeel dat Sous Fresh dagelijks bereikbaar is, er geen wachttijden meer zullen zijn bij het halen van de bestelde producten en de producten die door Hortus Vyvere worden ontwikkeld nog beter van kwaliteit zullen zijn en er in de komende periodes wellicht nieuwe producten van de velden van Tjeerd Peeters verwacht kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr Roy Peters van Sous Fresh, 077-3230215