Tijdens ons bezoek, samen met Valstar Uk, aan de London Produce Show afgelopen maand hebben wij onze visie op het verhogen van de groenten- en fruitconsumptie mogen delen.

 

“De professionele kok als trendsetter” 

Het eten van groenten en fruit is gezond. In Nederland wordt zelfs met de nieuwe schijf van 5 250 gram groenten/fruit per dag aanbevolen. Diverse initiatieven worden nu, wereldwijd, opgepakt om het bewustzijn hiervan te verhogen.

 

London Produce ShowSous Fresh London Produce How

Tijdens ons bezoek, samen met Valstar UK, aan de London Produce show afgelopen maand hebben wij onze visie op het verhogen van de groenten en fruitconsumptie mogen delen.
Wij zien namelijk een belangrijke rol in deze voor de professionele kok. En dat was ook de boodschap van onze presentatie tijdens deze bijeenkomst met als thema “Innovatieve concepten die kunnen bijdragen aan een hogere dagelijkse consumptie van groente en fruit”.

Met ons merk Sous Fresh Chefs lnspiration en de lnspiration Box informeren en enthousiasmeren we de professionele kok over het gebruik van groenten en fruit in zijn gerechten. Door meer groenten en fruit te serveren aan de gasten in de restaurants, door meer variatie te laten zien en kleur en smaak te brengen op het bord, zal de consument thuis ook meer groenten en fruit gaan consumeren. De professionele kok als beïnvloeder en trendsetter.