Een nieuwe standaard in groenten en fruit

Sous Fresh ondersteunt u om uw klanten op hun wenken te bedienen en hun verwachtingen ten aanzien van groenten en fruit zelfs te overtreffen. Waar professionele koks morgen om vragen, leveren wij vandaag al bij u af. Als uw servicepartner en expert in AGF denken wij graag met u mee, we adviseren u over bereidingswijzen, geven u verrassende serveertips en dankzij onze Stad & Land Service vinden we gegarandeerd de soort die u zoekt. Hoe maken we dat waar?

 

Partnernetwerk en logistiek netwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij rekenen op een sterk netwerk van partners, telers en leveranciers. We werken met zorgvuldig geselecteerde key-suppliers en leveranciers die kunnen voldoen aan onze hoge eisen. Hierdoor zijn we in staat het jaarrond vrijwel alle versproducten van constante kwaliteit en op tijd te leveren. Onze key-suppliers denken mee over inspirerende producten en zetten net als wij extra stappen op het gebied van inspiratie.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid logistiek netwerk dat maakt dat wij de beste versproducten bij u kunnen afleveren als ze op hun mooist zijn.

 

Driemaal de essentie van Sous Fresh

  • Missie
   Met onze producten en diensten leveren wij een belangrijke bijdrage aan de gastronomische versbeleving voor de klanten van onze klanten. We bieden een versassortiment dat precies aansluit op de actuele behoefte van de professionele kok en hem tegelijkertijd prikkelt en uitdaagt om gerechten te bereiden met groente in de hoofdrol op basis van smaak, kleur en gezondheid.
  • Visie
   We zijn de rechterhand van de kok. Wij zijn gepassioneerd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen van groente en fruit. We willen 80% toepassing van groente en 20% vlees vis, waarbij de groente synoniem staan voor gezondheid, smaaksensatie en een creatief kleurenpalet ter prikkeling van de zintuigen en waar gastronomische beleving en resultaat centraal staan. Een hoge mate van vertrouwen in en samenwerking met onze ketenpartners is bepalend voor dit resultaat en succes.
  • MVO-verklaring
   Alles wat we leveren komt voort uit de natuur, dus daar gaan we uitermate zorgvuldig mee om. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ondernemen met een maximaal respect voor mens, milieu, natuur en omgeving. Dit uit zich in een groot aantal bewuste keuzes, van de selectie van telers tot het zo duurzaam mogelijk verpakken en vervoeren van onze producten.

Voedselveiligheid

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle voorwaarden voor belangrijke certificeringen ten aanzien van voedselveiligheid zoals de HACCP, Skal en IFS Broker. Hierover maken we strikte afspraken met onze key suppliers en partners. Ook de toename van mensen met een voedselallergie nemen we serieus. Waar nodig, zijn onze producten voorzien van betrouwbare en volledige allergeneninformatie. Daarmee voldoen we ruimschoots aan de wettelijke eisen.

Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.