De kernwaarden van Sous Fresh

We leveren zo’n veelzijdig assortiment groenten en fruit, het is bijna ongelooflijk dat het allemaal van één partner in vers komt. Door steeds te werken vanuit vier vaste kernwaarden, is alles wat we doen toch steeds herkenbaar Sous Fresh.

Dit zijn onze kernwaarden:

  • Focus
   We zijn volledig gericht op het leveren van producten, diensten en innovaties die de professionele kok nodig heeft om een gastronomische versbeleving te creëren.
  • Passie
   We hebben een passie voor groenten en fruit en zijn altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen van verse ingrediënten in de hoofdrol.
  • Integriteit
   Een hoge mate van vertrouwen in en samenwerking met onze klanten en leveranciers is bepalend voor ons succes. We verwachten van alle medewerkers dat zij iedereen binnen én buiten de organisatie met respect, oprechtheid en eerlijkheid behandelen.
  • Commitment
   We voelen ons nauw betrokken bij onze klanten en hun succes. Ons team werkt 24/7 om oplossingen te bieden en uitzonderlijke service te geven, zodat onze klanten maximaal kunnen presteren. Elke dag zoeken we naar nieuwe manieren om onze business te verbeteren, de klant beter van dienst te kunnen zijn en de gezamenlijke winstgevendheid te vergroten.
Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.