De natuurlijke ontwikkeling van Sous Fresh

Sous Fresh is al ruim 70 jaar jaarrond leverancier van een volledig groente- en fruitassortiment. In 1941 opgericht als PeDe en daarna uitgegroeid tot een begrip in kwalitatief hoogwaardig AGF.

 

Steeds verder specialiseren

In de loop der jaren hebben we een krachtig partnernetwerk opgebouwd met telers en leveranciers en een uitgekiend logistiek netwerk voor de dagverse levering bij onze klanten. Gaandeweg zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in service op maat. Kleine verpakkingen, exclusieve producten en innovaties, groenten en fruit waarmee professionele koks echt het verschil kunnen maken.

 

Van PeDe naar Sous Fresh

Om de positionering als versleverancier en inspirator te benadrukken, hebben we begin 2015 onze naam veranderd van PeDe naar Sous Fresh. Met een nieuwe uitstraling en een scherpe focus willen we AGF naar een hoger niveau tillen. Sous Fresh staat voor dagverse inspiratie en betrouwbare levering van groente en fruit waarmee uw klant steeds weer een nieuwe gastronomische versbeleving voor zijn gasten creëert.

 

Onderdeel van de Best Fresh Group

Sous Fresh maakt onderdeel uit van de Best Fresh Group, een groep zelfstandige bedrijven met allemaal hun eigen specialismen. De verschillende bedrijven binnen de groep versterken elkaar om u als klant optimaal te bedienen. Binnen één groep is de teelt, verkoop en levering van een compleet assortiment groenten en fruit gegarandeerd. Best Fresh Group is in 2008 opgericht en komt voort uit Valstar Holland, dat al sinds 1928 actief is.