Sous Fresh is het verst in alle vers

Op het gebied van groente en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van groothandels, foodservicebedrijven en gastronomische toeleveranciers. Door helemaal te denken en handelen vanuit de behoeften van de professionele koks bieden we u de allerbeste versproducten en kennisondersteuning om uw klanten perfect te bedienen.

 

Eigen import

Dankzij eigen import en een netwerk van zorgvuldig geselecteerde key-suppliers en key-partners houden we maximale grip op de kwaliteit van onze producten. We werken bij sommige producten zonder tussenhandel en kopen onze groenten en fruit dus rechtstreeks in bij de teler. Het geeft ons de mogelijkheid om u jaarrond de perfecte prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

 

Vraaggerichte levering

We leveren precies op tijd en in de hoeveelheid die uw klant nodig heeft. Exclusieve groenten en fruit leveren we desgewenst op een samengestelde pallet, grote volumes behandelen we met evenveel zorg en aandacht. Sous Fresh is het verst in alle vers. Daarbij denken we ook na over de verdere toepassing van onze producten. Met semi-convenience oplossingen als voorgewassen of voorbewerkte groenten vergroten we het gemak van de professionele kok.

  • Onze kracht: waar staan we voor en waar gaan we voor? U leest het in onze beknopte missie, visie en werkwijze.
  • Onze kernwaarden: alles wat we doen, doen we met focus, passie, integriteit en commitment.
  • Historie: ruim 70 jaar vakmanschap en innovatie komen samen in Sous Fresh. Een kleine terugblik.
  • Werken bij: plant vandaag het zaadje voor een carrière bij Sous Fresh.
Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.