Zullen we elkaar ontmoeten?

Hier vindt u de activiteiten en events waarbij Sous Fresh aanwezig is. De ideale gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en u bij te praten over ons assortiment en bijbehorende services.

Internorga Hamburg 15-19 maart 2019

Ga voor comfort en gemak

Het gehele jaar voorzien wij onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van kwalitatief hoogwaardig groenten en fruit, innovatie en inspiratie. Samen leveren wij de beste groenten en fruit aan onze eindklant,

Details

Fruit Logistica 6-8 februari 2019

Bewegen om te innoveren 

Het gehele jaar voorzien wij onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van kwalitatief hoogwaardig groenten en fruit, innovatie en inspiratie. Samen leveren wij de beste groenten en fruit aan onze eindklant, de professionele keuken, altijd op tijd en super vers.

Details

Internorga 9-13 maart 2018

Revolutie in de keuken

 ‘Professionele koks verleiden om met meer groenten fruit te gaan werken’, dat is één van de redenen van onze deelname aan de Internorga 2018. Door te zoeken naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen helpen we professionele koks om hun gerechten gezonder, duurzamer, winstgevender en smaakvoller te maken.

Details

Intergastra 3-7 februari 2018

Revolutie in de keuken

 ‘Professionele koks verleiden om met meer groenten fruit te gaan werken’, dat is één van de redenen van onze deelname aan de Intergastra 2018. Door te zoeken naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen helpen we professionele koks om hun gerechten gezonder, duurzamer, winstgevender en smaakvoller te maken.

Details

Fruit Logistica 7-9 februari 2018

Revolutie in de keuken? Sous Fresh staat voor dagelijkse inspiratie en betrouwbare levering van de beste groenten en fruit. Het hele jaar door voorzien we onze partners, foodservice-leveranciers en groente- en fruitgroothandels van producten met constante kwaliteit. Samen met hen leveren wij onze eindklant, de professionele keuken, altijd op tijd en super vers.   Tijdens…

Details

CHEF-SACHE 17-18 september 2017, Düsseldorf

Verleiding met groenten en fruit “Professionele koks verleiden om meer met groenten en fruit te gaan werken”, dat is één van de redenen van onze deelname aan CHEF-SACHE 2017. Door te zoeken naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen helpen we professionele koks om hun gerechten gezonder, duurzamer, winstgevender en smaakvoller te maken. Want groenten staan…

Details
Sous Fresh Hoga Neurenberg 2017

Beurs Hoga 2017

Beurs Hoga 2017, Sous Fresh is erbij!

Ontmoet ons en ons merk Sous Fresh “Chefs Inspiration” op de Hoga, hal 4, stand C01.

De regionale beurs Hoga 2017 is het moment waar wij graag de klant van onze klant, de professionele kok, ontmoeten. Om met hem te praten over de mogelijkheden van groenten en fruit in de professionele keuken. We willen de professionele kok laten zien dat er zoveel meer kan met groenten en fruit. Met innovatieve producten, nieuwe smaken en gastronomische concepten.

Details
chefsache

Chef Sache 2016

Sinds 2009 organiseert het vooraanstaande culinaire magazine Port Culinair het hoogstaande netwerkplatform Chef Sache 2016 voor de internationale gastronomiebranche.

Ook dit jaar zal Sous Fresh weer aanwezig zijn op deze beurs. We zijn te vinden op de beursvloer in standnummer B09.

Details