Revolutie in de keuken

 ‘Professionele koks verleiden om met meer groenten fruit te gaan werken’, dat is één van de redenen van onze deelname aan de Intergastra 2018. Door te zoeken naar nieuwe smaaksensaties, concepten en toepassingen helpen we professionele koks om hun gerechten gezonder, duurzamer, winstgevender en smaakvoller te maken. Want groenten staan wat ons betreft synoniem voor gastronomische beleving én commercieel resultaat.
Maar dat is niet de enige reden. Een belangrijke reden is uiteraard om ook zelf inspiratie op te doen. Bij de professionele kok, bij andere leveranciers en binnen andere vakgebieden.

 

Ontdek Sous Fresh op de Intergastra in Stuttgart van 3-7 februari 2018, in hal 1, stand 1H24.

 

Hoofdrol voor groenten en fruit
Groenten hoeven niet langer het genoegen te nemen met een bijrol. Ze krijgen steeds vaker de hoofdrol op het bord. En eigenlijk is dat ook niet zo vreemd. Groenten en fruit brengen veel meer smaak en kleur op het bord.

80/20 verhouding
De 80/20 verhouding op het bord, met 80% groenten of fruit en 20% vlees of vis wordt ook steeds meer overgenomen. De consument is zich steeds bewuster van wat men eet. Eerlijk eten en duurzaamheid zijn ook factoren die een rol spelen in deze bewustwording. Een mooie ontwikkeling, waar de professionele keuken op in moet spelen.

Sous Fresh ‘Chefs Inspiration’
Ons team van specialisten gaat met ons merk ‘Chefs Inspiration’ verder dan alleen het leveren van hoge kwaliteit groenten en fruit. Wij proberen de gastronomie te inspireren op het gebied van groenten fruit. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van de maandelijkse Sous Fresh Chefs Inspiration Box. Elke maand weer ontvangen koks in deze box 6 nieuwe of vernieuwende groenten/fruit waarmee hij of zij kan experimenteren en leren.

Vanuit de relaties van de kok krijgt Sous Fresh feedback over de wensen van deze kok en kunnen we een assortiment samenstellen dat bij deze professionele kok past. Een assortiment vol met inspirerende groente- en fruitsoorten. Een win-win situatie dus.

Intergastra
Onze adviseurs zijn aanwezig en vertellen je graag alles over het inspirerende groente- en fruitassortiment dat wij je te bieden hebben. Een assortiment dat volledig is afgestemd op de wensen van de professionele kok.

En dan hebben we het over het standaard dagelijkse assortiment van Sous Fresh en over het inspirerende assortiment van Sous Fresh ‘Chefs Inspiration’. Stuk voor stuk bijzondere groenten en fruit, dagelijks geleverd aan onze partners in Duitsland en vanuit daar hun weg vinden naar de professionele keuken.

Een revolutie in de keuken met groenten en fruit? Bezoek ons op de Intergastra in hal 1, stand 1H24 en wij vertellen jou alles over de mogelijkheden.