Vragen en antwoorden omtrent Sous Fresh

Op deze website hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over ons bedrijf, het assortiment, de diverse producten en service. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft over ons bedrijf. Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Algemeen

Welke klanten worden door Sous Fresh bevoorraad?
Groothandels, foodservicebedrijven en gastronomische leveranciers worden individueel door Sous Fresh bevoorraad met kwalitatief hoogwaardige groenten en fruit en ondersteund om creatieve en innovatieve ideeën te ontwikkelen en om te zetten.

Wat is typisch voor het nieuwe Sous Fresh?
Sous Fresh is op het gebied van groenten en fruit dé servicepartner en leverancier van groothandels, foodservicebedrijven en gastronomische leveranciers. De specialist voor kwaliteitsproducten in de sector werd begin 2015 met verscherpte focus en in een nieuw jasje hernoemd van PeDe in Sous Fresh. Sous Fresh staat niet alleen voor betrouwbare leverantie van kwalitatief hoogwaardige groenten en fruit, maar ook voor dagverse inspiratie, bijvoorbeeld door haar klanten voortdurend van informatie te voorzien over nieuwe zeldzame producten en innovatieve trends. Op die manier is het bedrijf als kennisdrager, inspirator als het ware de rechterhand van de professionele kok.

Maakt Sous Fresh deel uit van een grotere organisatie?
Sous Fresh is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van zelfstandige ondernemers met ieder een eigen specialisatie. De verschillende bedrijven binnen de groep ondersteunen elkaar, om hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Teelt, verkoop en leverantie van een compleet assortiment wordt binnen de groep gewaarborgd. De Best Fresh Group werd in 2008 opgericht en is ontstaan vanuit Valstar Holland, dat sinds 1928 bestaat.

Producten

Welke merken heeft Sous Fresh in haar assortiment?
Met onder andere Aroma en de huismerken Icons en Discovered, heeft Sous Fresh een hoogwaardig totaalassortiment in de aanbieding. Speciale producten voor de professionele kok verkoopt het bedrijf onder de label Sous Fresh “Chefs Inspiration”.

Waar komen de producten vandaan?
Sous Fresh importeert haar producten zelf via een netwerk van zorgvuldig uitgekozen leveranciers. Op die manier kan er toezicht worden gehouden op de herkomst van alle producten en kan de uitstekende kwaliteit gewaarborgd blijven. Bij sommige producten werkt het bedrijf ook zonder tussenhandelaren en worden de groenten en fruit rechtstreeks bij de teler gekocht.

Wat te doen als er een product wordt gezocht dat niet standaard tot het assortiment behoort?
Sous Fresh levert nagenoeg alle groente- en fruitsoorten. Als er een bijzonder versproduct gezocht wordt dat niet standaard tot het assortiment behoort, wordt er overgeschakeld over op de stad- en landservice. Sous Fresh zoekt dan letterlijk stad en land af om die speciale groente of dat exclusieve fruit voor haar klant te vinden.

Stelt Sous Fresh allergeneninformatie over de producten voor haar klanten ter beschikking?
Ja, Sous Fresh voorziet haar producten van alle relevante allergeneninformatie. Deze is terug te vinden op de etiketten. Op die manier kunnen de klanten hun verplichtingen ten aanzien van de Europese richtlijnen nakomen en correcte, volledige en betrouwbare allergeneninformatie verstrekken aan de eindafnemer.

Levering

Kunnen er ook kleinere hoeveelheden worden besteld?
Sous Fresh levert haar producten absoluut stipt en op maat – in exact de hoeveelheden die de klanten nodig hebben. Om mogelijk te maken dat er een grote variëteit van producten in kleine hoeveelheden kan worden besteld, is het bedrijf gespecialiseerd in individueel samengestelde pallets. Uiteraard kunnen ook grotere volumes worden besteld. Die worden met net zoveel nauwkeurigheid en zorg behandeld.

Wilt u meer weten over Sous Fresh en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en dan maken we snel een afspraak.