Het label Sous Fresh “Chefs Inspiration”

Het is onze passie om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden waarmee u professionele koks blijft verrassen, prikkelen en inspireren. Daarvoor hebben we bovenop ons basisassortiment het merk Sous Fresh Chefs Inspiration ontwikkeld.
Sous Fresh “Chefs Inspiration” is een geheel eigen assortiment van stuk voor stuk bijzondere, innovatieve, vernieuwende producten. Een uniek aanbod van groenten en fruit die invulling geven aan onze ambitie om voor de kok een wereld aan inspiratie te openen.

 

Sous Fresh levert onmisbare ingrediënten voor een gastronomische versbeleving.

Van vergeten groenten tot onontdekte gewassen, van exotische delicatessen tot regionale smaakmakers. Stuk voor stuk prachtige groenten en fruit, geplukt op het moment van perfecte rijping en geleverd met een zo kort mogelijke afstand van plant tot klant geleverd.

Onze complete dienstverlening is afgestemd op de wensen van professionele koks. Dat begint met de verpakking, die waar nodig, volledig is ontworpen met het oog op gebruiksgemak in de professionele keuken.

Om het de kok nóg gemakkelijker te maken hebben we een aantal groenten alvast gewassen of zelfs voorgesneden. Dit semi-convencience assortiment is zorgvuldig samengesteld, zonder compromis op het gebied van smaak en versheid.

Groenten en fruit moeten aan strikte voorwaarden voldoen om het kwaliteitslabel Sous Fresh te mogen dragen:

  1. Wat de kok zoekt
  2. Inspirerend/innovatief/verrassend
  3. Direct te gebruiken
  4. Unieke smaak
  5. Herkenbaarheid
  6. Gastro-specifieke verpakking
  7. Klasse 1
  8. Conform kwaliteitseisen en voedselveiligheid
Sous Fresh biedt professionele koks innovatie in precies de hoeveelheid die zij nodig hebben.

Naast het label Sous Fresh “Chefs Inspiration” leveren we een totaalassortiment groenten en fruit onder het merk Aroma en diverse andere huismerken.