Overige merken

Sous Fresh is onderdeel van de Best Fresh Group. Hierdoor zijn we in staat om naast onze eigen groenten en fruit nog meer andere merken aan te bieden, allemaal met hun eigen signatuur en specialismen. We zetten ze voor u op een rij.

ICONS. Onder het ICONS-label wordt geleverd: aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen…. het totale pakket. Om voor Icons in aanmerking te komen, moet een product het beste van het beste bieden. Niet alleen in smaak, maar ook in kleur en vorm. Op elke ICONS-verpakking staat een QR-code die met de smartphone kan worden gescand. Zo wordt de interactie met gebruikers gestimuleerd. Via de code kunnen gebruikers heel eenvoudig hun waardering over het product geven en vinden zij meer informatie. Een uniek fenomeen in vers!

Discovered. Granaatappelpitten, rode kiwi’s, bataten… Wist u van het bestaan van die exotische producten en wat u er allemaal mee kunt? Speciaal voor dit soort spannende, exotische producten introduceerde de Best Fresh Group het label Discovered. Het label is exclusief bestemd voor producten die wel wat uitleg kunnen gebruiken. Op de verpakking van de Discovered-producten is – naast gegevens over de herkomst en smaak – ook te vinden hoe het product bewaard en bereid moet worden. Uiteraard ontbreekt een tabel met de voedingswaarde niet. Wie meer wil weten, scant de QR-code op elke verpakking en belandt op de bijbehorende website.

Ons eigen label: Sous Fresh “Chefs Inspiration”. Voor bijzondere groenten en fruit die uw creativiteit voeden, bieden we specialties onder het label Sous Fresh “Chefs Inspiration”.